navigate_beforeTerug

Ik ben RX

Je runt je eigen onderneming in de fitnessbranche en bent de opstartfase inmiddels voorbij. Je stopt al je tijd en energie in het fit maken van je leden. Je kent iedereen bij naam en al je leden krijgen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Het laatste waar je tijd aan kwijt wil zijn is een ingewikkeld ledenbeheersysteem met functionaliteiten die je niet nodig hebt, maar waar je wel voor betaalt.
Wij snappen dat.

Start free trial

The ideal solution

Fitblocks is dé ideale tool voor functional fitness boxen, yogastudio’s, bootcamp clubs en andere bedrijven in de fitness industrie.

Bij Fitblocks betaal je niet voor functionaliteiten die je niet gebruikt, want het bevat in de basis alleen maar functionaliteiten die je direct nodig hebt. Zo kun je gemakkelijk een wekelijks terugkerend lesrooster aanmaken, lessen inplannen en beheren en leden aanmelden en beheren. Leden kunnen zichzelf inschrijven op lessen en betalingen gaan automatisch, waardoor jij er alleen maar voor hoeft te zorgen dat ze genoeg zweten en blijven ademen.

Fitblocks biedt vier pakketten aan. Met het RX pakket kan je tot 100 leden beheren. Wil je straks meer leden beheren? Dan kun je gemakkelijk en probleemloos upgraden.

Het RX pakket bevat o.a. deze functionaliteiten:

Rooster

Laat leden zich inschrijven op diverse lessen. Lessen worden weergegeven per dag, week of maand. Bekijk alleen wat relevant is door te filteren op lessen.

Event management

Creëer en plan terugkerende of losse events zoals WODs, OLY-lessen of yogalessen.

Workout management

Voeg eenvoudig nieuwe workouts toe en plan ze in om je eigen unieke programma samen te stellen.

Lidmaatschappen

Maak lidmaatschappen aan gebaseerd op terugkerende of eenmalige betalingen, zoals strippenkaarten, jaarabonnementen en maandabonnementen en koppel deze aan je leden.

Whiteboard

Kondig een training naar keuze aan op het dashboard, zoals de Workout Of the Day.

Leden beheer

Voeg nieuwe leden handmatig toe of laat ze zichzelf aanmelden via een speciale aanmeldpagina. Werk eenvoudig ledengegevens bij of zet ze over naar een ander type lidmaatschap.

Wachtlijst

Plaatst leden automatisch op de wachtlijst als lessen vol zijn. Leden ontvangen een e-mail wanneer er een plaats beschikbaar is.

Geïntegreerde betalingsdiensten

Onze betalingsprovider Mollie biedt gebruiksvriendelijke betalingsoplossingen, zoals terugkerende maandelijkse betalingen voor lidmaatschappen en iDEAL en creditcard betalingen.

Er komt nog veel meer aan!

We werken er hard aan om Fitblocks te laten groeien en te voorzien van nog veel meer handige functionaliteiten voor jou en je leden.

FAQ

Heb je toch nog vragen? Hopelijk kunnen we ze hier beantwoorden! Zo niet, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Ja natuurlijk. In slechts een paar klikken kunnen we veilig je ledeninformatie importeren in Fitblocks. We ondersteunen je de gehele overgangsperiode totdat alles werkt volgens je verwachtingen.
Met het Starterspakket en Intermediate pakket kun je tot 50 leden beheren, met het RX pakket kun je tot 100 leden beheren en met het Elite pakket kun je onbeperkt leden beheren. Elk pakket bevat alle basisfunctionaliteiten. Bij het Starter pakket zitten geen betalingsmogelijkheden geïntegreerd.
Omdat goede software niet duur hoeft te zijn. Wij bieden alle kernfunctionaliteiten voor een scherpe prijs. Omdat Fitblocks modulair is opgebouwd betaal je nooit voor functionaliteiten die je niet nodig hebt.
Onze betalingsprovider Mollie regelt alles rondom betalingen. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om SEPA / periodieke betalingen en eenmalige betalingen te doen.
Onze betalingsprovider Mollie biedt MT940-bestanden aan om je inkomsten eenvoudig in je boekhouding te zetten. Om dit te automatiseren kun je de bestanden per dag óf per maand gebruiken.
Fitblocks is zeer gemakkelijk in gebruik en biedt alle basisfunctionaliteiten zoals lesplanning, ledenbeheer, evenementenbeheer, lidmaatschappen en geïntegreerde betalingen (incasso/SEPA, iDeal, creditcard). We zijn er trots op dat we met onze scherpe prijzen de beste waarde kunnen bieden in de markt. Daarbij betaal je nooit voor functies die je toch niet gebruikt.
Fitblocks is web-based en geoptimaliseerd voor mobiele devices. Hierdoor heb je geen aparte app nodig, en betaal je hier dus ook geen extra kosten voor.
Fitblocks is overal ter wereld inzetbaar. Onze SEPA-betalingsoplossingen werken echter alleen in Europa. Wel bieden we een creditcard-betalingsoplossing aan die wereldwijd werkt. Tijdens de transitieperiode kunnen we alleen volledige ondersteuning bieden in Nederland.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies